Informatieavond 'Fietsen voor het goede doel'

Deze avond is inmiddels geweest. Laat het ons weten als u geïnteresseerd bent in het bijwonen van zo'n informatieavond.

Voor alle fietsers die dit jaar mee doen aan een fietsevenement voor het goede doel, organiseren wij een informatieavond op dinsdag 17 maart 2015. Fietsevenementen als Alpe d’HuZes, Tour du ALS, Tour for Life,  Duchenne Heroes en Ride for the Roses zijn erg populair, maar vragen een bijzonder goede voorbereiding.


Tijdens de informatieavond krijg je handvatten om goed voorbereid naar het evenement toe te werken. Er komt een specialist vertellen over de valkuilen die je in de aanloop naar de dag en op de dag zelf kunt tegenkomen. Ook laat hij zien hoe een trainingsschema er uit ziet om te kunnen pieken op de dag van het evenement. Daarnaast speelt voeding een grote rol en komen uiteraard ook materiaal en kleding aan bod.

20% korting op kleding

We hebben die avond allerlei materialen uitgestald, zodat meteen kan worden bekeken waar over wordt gesproken. Met deze informatieavond willen we alle enthousiaste deelnemers zo goed mogelijk op weg helpen om die ultieme prestatie te kunnen leveren. We geven die avond dan ook 20% korting op alle fietskleding!

De gratis informatieavond is op dinsdag 17 maart 2015  in de winkel aan de Damlaan 6 en start om 19.30 uur (ontvangst vanaf 19.00 uur). Geïnteresseerd? Meld u dan aan via onderstaand formulier.