Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Over ons

Bike Totaal Thijs Brand blijft investeren in kwaliteit.

De werkplaats is het hart van ons bedrijf. Ons onderscheidende vermogen ligt in de kwaliteit van het werk. Bike totaal Thijs Brand hecht daarom veel waarde aan de kennis van zijn medewerkers.

Om de kwaliteit hoog te houden hebben we in samenwerking met het opleidingsinstituut voor de tweewielerbranche intern BKS toetsen gehouden. Alle medewerkers hebben 4 toetsen afgelegt om  te zien of hun kennis op het gewenste niveau ligt.

Op de foto blije gezichten van medewerkers met de behaalde diploma's in hun hand.

De enkele toetsen waar geen voldoende voor is gehaald zijn inmiddels trainingen voor geboekt. Na afloop van deze trainingen zal nogmaals worden getoetst of het gewenste hoge kennisniveau aanwezig is. 

Team Thijs Brand door London per Brompton vouwfiets

Zondag 18 november heeft Bike totaal Thijs Brand met bijna het hele team London verkent per Brompton vouwfiets.

We hebben recent onze collectie fietsen uitgebreid met het schitterende merk Brompton. Brompton maakt de best rijdende vouwfiets die er te koop is en om het hele team te laten ervaren hoe geweldig een Brompton vouwfiets is zijn we zondag op de vouwfiets langs alle bekende toeristische hotspots in London geweest. Geweldig om te ervaren hoe makkelijk je met die kleine wieltjes door de grote stad manoeuvreert en ook met de fiets in de metro ging soepel.

Maandagochtend zijn de mannen technisch getraind en ’s middags hebben we met z’n allen een rondleiding door de fabriek gehad. Maandagavond rond 24:00 was iedereen moe en geïnspireerd weer thuis.

We kijken terug op 2 geweldige dagen waarin we niet alleen Brompton hebben ervaren in de stad waar de vouwfiets vandaan komt maar het was ook heel leuk om op een andere manier met je collega’s om te gaan en toch ook met de fiets bezig te zijn.

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen