Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Scooters

Wij zijn gestopt met scooters                                                                                                            

Op 18 mei 2018 is onderstaande brief naar onze klanten verstuurd:

Geachte heer/mevrouw,

U heeft bij ons een scooter gekocht en daarvoor dank ik u voor het vertrouwen. Ik begrijp dat u uw bromfiets niet alleen bij ons heeft gekocht, omdat u ons aardig vindt, maar vooral omdat u een vertrouwd adres wilde om uw scooter te onderhouden. Het spijt mij heel erg dat wij de nazorg niet waar kunnen maken en wij u daarin teleur moeten stellen.

Zoals u waarschijnlijk weet hadden wij 2 scootermonteurs, Kevin en Bas. Ik ben in korte tijd geconfronteerd met het feit dat beide vakmannen hun carrière elders willen voortzetten. Kevin zei op 30 maart zijn arbeidsovereenkomst op, wat betekende dat 26 april zijn laatste werkdag was. Bas meldde mij 28 april dat ook hij ons gaat verlaten en dat 31 mei zijn laatste werkdag is. Hij heeft nog een aantal vakantiedagen dus na 24 mei 2018 hebben wij geen scootermonteur meer in huis.

Dit plaatste mij voor een grote uitdaging, want zonder scootermonteur kunnen wij onze bromfietsklanten niet helpen. Uiteraard heb ik, nadat Kevin had opgezegd, direct een vacature uitgezet, maar tot op heden heeft nog geen geschikte kandidaat zich gemeld.

Ik kan daarom niet anders dan de beslissing nemen om met de verkoop en reparatie van scooters en bromfietsen te stoppen.

Ik heb een collega bereid gevonden om de service en garantie over te nemen. U bent van harte welkom bij Mi-scoot aan de oude Middenweg 241d. Dit is de dichtstbijzijnde professionele scooterwinkel en nu wij stoppen neemt Mi-scoot de dealerschappen over van de merken: Piaggio, Vespa, Sym, Peugeot en Tomos. Ze kunnen niet alleen vakkundig onderhoud met originele onderdelen voor u uitvoeren, maar ook een garantieclaim bij de fabrikant indienen.

Door de algemene verordening gegevensbescherming is het niet toegestaan om uw gegevens door te geven, maar op vertoon van de aankoopnota ontvangt Michel en zijn team u met open armen. Mocht u de aankoopfactuur niet bij de hand hebben kunt u bij ons een kopie opvragen via info@thijsbrand.nl .Wij sturen u dan een kopie van de factuur per mail. 

Wij gaan uiteraard wel door met fietsen en zijn nu druk bezig om op de plek van de scooterafdeling een Koga Quality store te realiseren waar straks de grootste collectie Koga fietsen in de Haagse regio komt te staan.

Wij zien u graag terug voor uw fiets,

Dennis Brand

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen